Jajka benedyktyńskie z wędzonym łososiem

Jajka benedyktyńskie z wędzonym łososiem
Jajka benedyktyńskie z wędzonym łososiem mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 216 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 42 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz kapary, mielony pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżką wynik 53% to danie jest solidne. Spróbuj Jaja Wędzone Z Łososia Benedykta, Jaja Wędzone Z Łososia Benedykta, oraz Jaja Wędzone Z Łososia Benedykta podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby sos: w górnej części podwójnego kotła ubić jogurt, sok z cytryny, żółtka, musztardę, sól, cukier, pieprz i gorący sos. Gotuj na gotującej się wodzie, stale mieszając, przez 6 do 8 minut lub aż sos będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tylną część łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Ostry SosOstry Sos
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
JogurtJogurt
SOSSOS
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
2
W dużym garnku zapas podgrzać 2 litry osolonej wody do wrzenia. Ostrożnie rozbij jajka po jednym na raz we wrzącej wodzie. Gdy wszystkie jajka zostały dodane, zmniejszyć ogień do medium. Gdy jajka unoszą się na górze, wyjmij je łyżką szczelinową i pozostaw na krótko.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
GarnekGarnek
3
Aby zmontować końcowe danie: kromki chleba tostowego i umieścić na ciepłych talerzach. Na każdy kawałek tostu nałóż plasterek wędzonego łososia i gorące jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
Jajko GotowaneJajko Gotowane
TostyTosty
4
Skropić sosem jogurtowym; udekorować natką pietruszki i kaparami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
JogurtJogurt
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn