Jajecznica kukurydziano-pomidorowa
Jajecznica kukurydziano-pomidorowa to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotki, masło, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Jajko i pomidorowa jajecznica, Jajecznica Pomidorowo-Jajeczna, oraz Jajko szpinak i pomidor Scramble.
Instrukcje
Ubij razem olej, ocet, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Pomidory wrzucić z sosem.
Podczas gdy pomidory marynować, gotować białe części szalotki w maśle z 3/4 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczka pieprzu w 12-calowej patelni ciężkich na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 4 protokół.
Dodaj kukurydzę i smażyć aż do miękkości, o 5 protokół.
Przełożyć do miski i ostudzić.
Wymieszać kukurydzę, pomidory i zieleninę szalową.
Zinfandel '07 orChâteau de Chamirey
Kukurydzę można ugotować 1 dzień wcześniej i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.