Jagnięcina Charmoula
Jagnięcina Charmoula może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,78 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, sok z cytryny, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Grillowane Kotlety Jagnięce Charmoula, Grillowane Kotlety Jagnięce Charmoula, oraz Grillowane kotlety jagnięce z Charmoulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć oliwę z oliwek, kolendra, świeży sok z cytryny, kminek, papryka, czosnek, sól, i pieprz.
Dodać jagnięcinę do marynaty i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia, następnie nawleczyć mięso na metalowe lub drewniane szaszłyki (moczyć je co najmniej 30 minut).
Przygotuj gorący grill węglowy lub gazowy. Grill jagnięcina, obracając raz, 8 do 10 minut dla średnio rzadkie (pokroić do testu).