Jack-O ' - Lantern Pops
Jack-O ' - Lantern Pops to deser, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu i w sumie 316 kalorii. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 71 fanów. Mieszanka żelowych barwników spożywczych, pianek, czekolady i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Z łyżką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jack-O ' - Lantern, Jack-O '- Lantern " ciasto, oraz Jack-O ' - lantern Cupcakes dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pianki, masło i sól. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż się rozpuści.
Zdjąć z ognia; odcień pomarańczowy z czerwonym i żółtym barwnikiem spożywczym. Dodaj płatki zbożowe.
Posmarowanymi masłem rękami uformuj mieszankę w sześć dyń. Włóż drewniany patyczek do każdej dyni.
Rolki poprzecznie na pół; wciśnij jedną połowę w górę każdego, aby uzyskać łodygi.
Pokrój Głowice powietrzne w cienkie paski; przetocz między rękami, aby uformować winorośl. Wciśnij winorośl w dynie w pobliżu łodygi. W przypadku liści rozwałkuj zielone Tootsie
Rolki na woskowanym papierze do 1/8 cala. grubość. Nożyczkami kuchennymi Wytnij liście i przymocuj do winorośli.
Dodaj twarze Jack-O ' - lantern za pomocą żelu dekoracyjnego lub dodatkowego Tootsie
Wycięcia w rolkach wykonane z żółtego i czekoladowego Tootsie