Jack-O ' - Lantern Pops

Jack-O ' - Lantern Pops
Jack-O ' - Lantern Pops to deser, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu i w sumie 316 kalorii. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 71 fanów. Mieszanka żelowych barwników spożywczych, pianek, czekolady i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Z łyżką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jack-O ' - Lantern, Jack-O '- Lantern " ciasto, oraz Jack-O ' - lantern Cupcakes dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pianki, masło i sól. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia; odcień pomarańczowy z czerwonym i żółtym barwnikiem spożywczym. Dodaj płatki zbożowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie Paski
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3
Posmarowanymi masłem rękami uformuj mieszankę w sześć dyń. Włóż drewniany patyczek do każdej dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
4
Wytnij czekoladę Tootsie
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
5
Rolki poprzecznie na pół; wciśnij jedną połowę w górę każdego, aby uzyskać łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Pokrój Głowice powietrzne w cienkie paski; przetocz między rękami, aby uformować winorośl. Wciśnij winorośl w dynie w pobliżu łodygi. W przypadku liści rozwałkuj zielone Tootsie
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Rolki na woskowanym papierze do 1/8 cala. grubość. Nożyczkami kuchennymi Wytnij liście i przymocuj do winorośli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
8
Dodaj twarze Jack-O ' - lantern za pomocą żelu dekoracyjnego lub dodatkowego Tootsie
Składniki, których będziesz potrzebować
żel Dekorującyżel Dekorujący
9
Wycięcia w rolkach wykonane z żółtego i czekoladowego Tootsie
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn