Duszone i kremowe cebule Vidalia
Duszona i kremowa cebula Vidalian zajmuje około 50 minut od początku do końca. Za 1,09 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 11 g tłuszczu i łącznie 219 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną. Udaj się do sklepu i kup vidalię, rosół z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 7 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskał 24% wyniku, co nie jest wynikiem wybitnym. Podobne przepisy to Pieczona cebula Vidalian, Pieczona cebula Vidalian i Pieczona cebula Vidalian.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku rozpuść masło na średnim ogniu; mieszaj, aż miód się rozpuści.
Dodać cebulę, bulion i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu pod przykryciem 15-18 minut lub do momentu, aż cebula będzie miękka.
Gotuj bez przykrycia na średnim ogniu przez 15–20 minut lub do momentu, aż płyn prawie odparuje, od czasu do czasu mieszając. Wymieszaj śmietanę; gotować 3-5 minut dłużej lub do momentu, aż sos zgęstnieje.