Jabłko Orzech Chleb Pudding
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 129 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jabłka, chleb, qt. mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Budyń chlebowy pełnoziarnisty jabłkowo-orzechowy, jabłko, orzech + Brie placki z budyniem chlebowym, oraz Powolna Kuchenka Jabłko Orzech Chleb Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wrzuć kostki chleba z jabłkami i orzechami włoskimi; umieść na lekko nasmarowanej patelni o wymiarach 13x9 cali.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodaj mieszanki suchego budyniu i 1 łyżeczkę. cynamonu. Ubić trzepaczką 2 minuty.
Wlać mieszaninę chleba; posypać pozostałą 1 łyżeczką. cynamon.
Piec 50 minut do 1 godziny lub aż gorące i bąbelkowe.
Odstawić na 10 minut przed podaniem. Top z bitą polewą tuż przed podaniem.