Jabłka karmelowe s ' more
Jabłka karmelowe s ' more mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.65 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, czekoladę Piekarską, karmelki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jak zrobić jabłka karmelowe}Szarlotka jabłka karmelowe, Karmelowe Jabłka, oraz Karmelowe Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jabłka umyć, a następnie całkowicie wysuszyć. (Uwaga: aby sos karmelowy przyklejał się do jabłek, jabłka muszą być dobrze schłodzone przed umyciem, suszeniem i zanurzeniem w sosie karmelowym.)
Włóż Drewniany pop stick do końca łodygi każdego jabłka. Karmelki mikrofalowe i woda w dużej szklanej misce mikrofalowej na wysokości 2 do 2-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego stopienia karmelków i dobrze wymieszania mieszaniny po wymieszaniu.
Przykryj dużą płytę pergaminem; spryskaj sprayem do gotowania. Jabłka zanurzamy, po jednym na raz, w sosie karmelowym, obracając się, aby równomiernie pokryć każde jabłko. Trzymaj zanurzone jabłko nad miską, aby nadmiar karmelu kapał z powrotem do miski.
Umieścić na przygotowanym talerzu. Przechowywać w lodówce 15 min.
Białą czekoladę rozpuścić w półsłodkiej czekoladzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; dobrze wymieszać.
Wlać pianki w mikrofali miski; wrzucić do równomiernie płaszcz. Kuchenka mikrofalowa na wysokim 15 do 20 sek. lub tylko do momentu, gdy pianki zaczną się dmuchać. Delikatnie obracać łyżką do marbleize. Natychmiast rozłóż na jabłka. Ostrożnie naciśnij kawałki Grahama do mieszaniny prawoślazu. Powrót do przygotowanego talerza.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do karmelu jest jędrny.
Wyjąć jabłka z lodówki 15 min. przed podaniem. (Uwaga: jabłka karmelowe można schłodzić do 2 dni przed podaniem.)