Irish Cheddar and Stout Fondue
Przepis Irlandzki Cheddar i Stout Fondue może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 45 minut. Ten napój ma 405 kalorii, 22g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do dzień św. Patryka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, koncentrat soku jabłkowego, Irish stout i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Irish Cheddar And Stout Fondue, Irish Cheddar Fondue z Stout i Whiskey, oraz Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paruj wszystkie warzywa do miękkości, około 15 minut. Ułożyć warzywa i jabłka wokół krawędzi dużego talerza.
Tymczasem, wrzucić ser z mąką w dużej misce. Przynieść 3/4 Puchar stout, koncentrat soku, i musztarda na wolnym ogniu w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawać mieszaninę serową, stale mieszając, aż ser topi się i jest gładki, w razie potrzeby rozcieńczając z bardziej wytrzymałym. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Umieścić na środku półmiska z warzywami.
Ostry Biały cheddar jest doskonałym substytutem irlandzkiego cheddara.