Indywidualne pizze z bekonem i jajkiem
Ten przepis służy 45. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto na pizzę, mozzarellę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pizze Indywidualne, Indywidualne Pizze Z Grilla, oraz Indywidualne Pizze Greckie.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika na najniższej półce. Jeśli masz kamień, umieść go na stojaku. Rozgrzej piekarnik do 288° lub najwyższej temperatury piekarnika przez 45 minut.
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jeszcze miękkie, ale zaczynają chrupiące na brzegach, 5 protokół.
Przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Obficie odkurz 14-calową skórkę do pizzy mączką kukurydzianą. Spłaszczyć kulkę ciasta na górze. Używając lekko posypanych mąką palców lub posypanego mąką wałka do ciasta, rozciągnij ciasto na 6-do 7-calową rundę. (Upewnij się, że skorupa ślizga się łatwo na skórce.
W razie potrzeby dodaj więcej mąki kukurydzianej pod pizzę. )
Pędzel 1 łyżeczka. olej na skórce.
Posypać 1 Łyżką. mozzarella, potem ćwierć bekonu, kolejna 1 łyżka. mozzarella i 1 łyżeczka. Parmezan na cieście. Delikatnie rozbij jajko na środku pizzy.
Ostrożnie przesuń pizzę na kamień, używając szpatułki, aby ułatwić pizzę na kamień bez rozlewania jajka.
Piec do momentu, aż skórka będzie lekko zwęglona na górze i złocista na dole (podnieś krawędź, aby sprawdzić), ser się stopi i białko jaja jest gotowane, ale żółtko jest nadal jiggly, około 6 i 1/2 protokół. Podczas gdy pizza jest gotowanie, zrobić 3 więcej przy użyciu pozostałych składników.
Piec Pozostałe pizze. Za pomocą skórki przenieś pizze na poszczególne talerze.
Posypać szalotki i pieprz, a następnie podawać natychmiast.