Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Indyk Tonnato z ziemniakami i fasolką szparagową może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten przepis służy 6. Jeśli masz połowę piersi indyka, ziemniaki, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Indyk Tonnato z ziemniakami i fasolką szparagową, Zwęglona fasolka szparagowa z pikantnym Tonnato, oraz Pieczeń Z Indyka Z Puree Ziemniaczanym I Fasolką Szparagową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włożyć pierś z indyka do garnka z makaronem 6 - do 8-quart i dodać bulion i wystarczającą ilość wody, aby pokryć indyka o 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjąć indyka i doprowadzić płyn do wrzenia. Doprawić solą i wrócić indyka do garnka, a następnie kłusować na gołym wolnym ogniu, odkryte, odtłuszczanie piany, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony 2 cali po przekątnej w najgrubszą część piersi (nie dotykać kości) rejestruje 68°, 1 do 1 1/4 godziny. Schłodzić indyka w bulionie 30 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie do170).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cienko pokroić pierś indyka po przekątnej. Fasolę ułożyć na półmisku i polać ziemniakami, a następnie skropić warzywami sosem tonnato. Top z plasterkami indyka i sosem tonnato.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Posypać naczynie kaparami, oliwkami i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Pozostały sos podawać z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Uwagi kucharzy: Indyk można ugotować 1 dzień wcześniej. Schłodzić w bulionie, odsłonięty, 1 godzinę, następnie schłodzić w bulionie, przykryty. (Chłodzenie w bulionie pomaga utrzymać indyka delikatnego i wilgotnego.) Jeśli masz garnek do makaronu z płytką wkładką do kosza na parze, możesz ugotować indyka w garnku, a następnie, po wyjęciu go, ugotować ziemniaki w bulionie, a fasolę na parze we wkładce. SOS Tonnato można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane