Indyk i warzywa Chow Fun

Indyk i warzywa Chow Fun
Indyk i warzywa Chow Fun może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 550 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.06 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, sos ostrygowy, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warzywo Chow Mein, Warzywo Chow Mein, oraz Rainbow Vegetable Chow Fun dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia; dodać makaron i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety. Rezerwa 1 1/4 szklanki wody do gotowania, następnie odsączyć i opłukać makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z 1 łyżeczką oleju sezamowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać sos ostrygowy i ocet w filiżance; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać bakłażana i smażyć na złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
6
Dodać grzyby i gotować, aż zwiędną, 1 minutę. Przesunąć warzywa na jedną stronę i dodać pozostałą 1 łyżkę oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
7
Dodać czosnek i gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8
Dodać indyka i stir-fry aż gotowane przez, o 3 protokół. Wymieszać indyka i warzywa razem; dodać szalotki i połowę mieszanki sos ostrygowy i gotować 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
9
Dodaj makaron, 1 szklankę wody do gotowania i pozostałą mieszaninę sosu ostrygowego i 1 łyżeczkę oleju sezamowego. Smażyć do ogrzania przez 1 do 2 minut, dodając więcej wody do gotowania w razie potrzeby, aby poluzować. Top z kolendry i służyć z Sriracha, w razie potrzeby. Zdjęcia Antonis Achilleos
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
SrirachaSriracha
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn