Indyk-ciasto z makaronem wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.66 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, twarożek śmietankowy, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Makaron ze szpinakiem, pieczarkami i boczkiem z indyka (makaron z cukinią), Indyk-Ciasto Z Makaronem, oraz Pesto indyk i makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować indyka i cebulę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż indyk nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać z pomidorami, sosem pomidorowym i włoską przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Sos Pomidorowy
Pomidor
Cała Turcja
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
3
Tymczasem gotuj i osuszaj fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Beat 1 jajko i masło w średniej misce. Wymieszać z fettuccine i serem mozzarella. Mieszanka łyżka do nieczystej płyty pie, 10x1 1/2 cala; naciśnij równomiernie na dole iw górę strony.