Hummus Sojowy

Hummus Sojowy
Hummus sojowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Mieszanka sosu pieprzowego, sól koszerna, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Soja Dosa: Zdrowe Sojowe Siemię Lniane Dosa, Placek Sojowy, oraz Zapiekanka Sojowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz soję i 1/4 szklanki wody w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SojaSoja
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Drenaż.
3
Połącz soję, olej, sok, sól, czosnek i sos paprykowy w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
SojaSoja
CzosnekCzosnek
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodać natkę pietruszki i przetworzyć do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
5
Podawać z klinami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn