Hummus Imbirowo-Czosnkowy
Hummus imbirowo-czosnkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni middl eastern. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz zieloną cebulę, ząbek czosnku, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Hummus Imbirowo-Czosnkowy, Hummus ogórek gryzie z marynowanym imbirem, oraz Cytrynowo-Kokosowa Komosa Ryżowa Z Hummusem Imbirowym.
Instrukcje
Używając włączania / wyłączania, mielenie czosnku i imbiru w procesorze.
Dodaj fasolę, reserved Bean liquid, masło nerkowca, ocet ryżowy, sos sojowy, sos chili-czosnek, i anyż zmielony gwiazda. Przetworzyć mieszaninę na Gruboziarnisty przecier.
Dodaj kolendrę i zieloną cebulę; proces połączyć.
Przełożyć do miski; w razie potrzeby udekorować anyżem w całości.
* Dostępne w sekcji Asian foods wielu supermarketów i na rynkach azjatyckich.