Hot & Sour Tilapia With Gingered Rabarbar Sauce

Hot & Sour Tilapia With Gingered Rabarbar Sauce
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj gorącej i kwaśnej tilapii z sosem rabarbarowym. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, repertuar dla smakoszy pieczony mielony imbir, repertuar dla smakoszy sycylijska sól morska i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać ziarna sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa gorąco-kwaśna, Tilapian z piernikiem i marchewką, oraz Łosoś z piernikowym kompot rabarbarowym.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn