Homary z estragonowym sosem Wermutowym
Homary z estragonowym sosem Wermutowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet estragonowy z białego wina, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gotowane homary z sosem do maczania, Grillowane homary z południowo-azjatyckim sosem do maczania, oraz Przegrzebki z puree z grochu i sosem Wermutowym.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i sól morską do wrzenia w garnku 8 - do 10-quart. Zanurz 2 homary na głowę w wodzie i gotuj, przykryte, na dużym ogniu 7 minut od czasu, w którym homary wchodzą do wody,a następnie przenieś szczypcami, aby zatonąć, aby spuścić. Powrót wody do wrzenia i gotować pozostałe 2 homary w ten sam sposób.
Roztopić masło i ostudzić, aż będzie ciepłe.
Ubij razem wermut, ocet i żółtka w metalowej misce, a następnie Ustaw miskę na małym rondlu z wrzącą wodą i podgrzej mieszaninę, ubijając, aż się ogrzeje.
Dodać roztopione masło w wolnym strumieniu, ubijając, a następnie ubić solą i pieprzem. Gotować sos, ubijając, aż zgęstnieje i rejestruje 71° na termometrze natychmiastowego odczytu, około 5 minut.
Wyjmij patelnię z ognia i trzymaj miskę w rondlu. Tuż przed podaniem wymieszaj sok z cytryny i estragon.
Pracując od strony brzucha, połów każdego homara wzdłuż ostrym ciężkim nożem lub nożycami kuchennymi.