Homar w bulionie z trawy cytrynowej z truflami Shiitake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj homara w bulionie z trawy cytrynowej z truflami Shiitake. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 730 kalorii. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $9.4 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, sól i pieprz, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, Przyprawiony rosół z kurczaka ze szczypiorkiem, oraz Truflowa, Shiitake Maca Ball Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij zlew zimną wodą i dodaj kostki lodu. Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
W międzyczasie zdrętwiaj homary, umieszczając je w zamrażarce na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3
Przenieś je na ciężką deskę do krojenia, włóż końcówkę dużego, ciężkiego noża u podstawy głowic i przeetnij całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Usuń pazury ,kostki (sekcje pod pazurami) i ogony. Odstaw ciała na bulion.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Dodać olej i zawirować, aby pokryć dno garnka. Gdy olej mieni się, dodać ciała homara i saute, mieszając, aż skorupy zmienią kolor na czerwony, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżka Suszonej Marsali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Dodaj pastę pomidorową, koper włoski, cebula,marchew, seler, trawa cytrynowa, i imbir i saute, mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Eliksir G
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
12
Dodaj wino, wymieszaj i zmniejsz płyn o połowę, 10 do 15 minut. Nie gotować, to zachmurzy bulion.
Dodaj liść laurowy, ziarna pieprzu i około 8 szklanek wody, aby pokryć ciała. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, odcedzić i utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
14
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Aby zrobić flanki, podgrzej średnio wykwalifikowanego na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
15
Dodać olej i zawirować, aby pokryć patelnię. Gdy olej mieni się, dodać szalotki i saute, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodać grzyby i saute, mieszając, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
17
Przenieść mieszaninę do dużej miski i umieścić w zamrażarce, aby szybko schłodzić, około 15 minut. Gdy ostygnie, dodać jajka, śmietanę, szalotki i olej truflowy i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Truflowy
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Napełnić czajnik wodą i doprowadzić do wrzenia. Spryskaj cztery 4-uncjowe ramekiny lekko nieprzywierającym sprayem do gotowania i przygotuj naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby je pomieścić. Napełnić ramekiny 4/5 pełną mieszaniną flan i przenieść je do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
19
Dodać wystarczającą ilość wrzącej wody do patelni, aby dojść do połowy boków ramekins i przenieść do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Dodać olej rzepakowy i zawirować, aby pokryć patelnię. Gdy olej migocze, dodać ogony, feeler boki w dół. Gotować, obracając raz, aż skorupki zmienią kolor na czerwony, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodać czosnek i imbir i saute, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
31
Dodaj bok choy i 1/2 szklanki zarezerwowanego bulionu homara. Doprawić solą i pieprzem do smaku i gotować, aż bok choy będzie miękki, o 5 protokół. Złóż pozostałą 1 łyżkę masła, popraw przyprawy i utrzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Bok Choy
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Seguinot-Bordet Chablis (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.