Homar Quesadilla z tropikalnych owoców Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1137 kalorii, 35g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $7.93 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, sól koszerną, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Homar Quesadilla z salsą z owoców tropikalnych, Salsa Z Owoców Tropikalnych, oraz Salsa Z Owoców Tropikalnych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj 1 1/2 szklanki czerwonej papryki, zielona papryka, cebula, kminek, i pieprz cayenne. Gotować, aż warzywa będą miękkie, ale nadal twarde, o 7 do 8 protokół.
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Zdjąć z ognia i ostudzić.
5
W średniej misce, wymieszać mięso homara, ser, jalapenos, sól, i schłodzonej mieszaniny pieprzu. Podzielić mieszaninę na 6 porcji. Kanapka każdej porcji między 2 tortille, rozłożenie mieszaniny homara równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rozgrzać grill lub dużą patelnię na średnim ogniu i film dno z odrobiną masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, Julienne
7
Umieść jak najwięcej quesadillas, jak będzie pasować bez dotykania, i gotować z każdej strony, aż tortille są złociste i ser topi się, o 5 protokół. Powtórzyć z pozostałym masłem i quesadillas.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do Podania
8
Quesadillas pokroić w kliny.
9
Ułożyć quesadillas na talerzach i udekorować pozostałą papryką, zieloną cebulą, kwaśną śmietaną i ananasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
(kubańska Mieszanka Przypraw)
10
Podawać natychmiast z salsą z owoców tropikalnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce Tropikalne
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1
1 szklanka pokrojonego w kostkę mango
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
2
1 szklanka pokrojonej w kostkę papai
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykły Ananas
3
1 szklanka ananasa pokrojonego w kostkę
Składniki, których będziesz potrzebować
(kubańska Mieszanka Przypraw)
4
3 łyżki posiekanych liści kolendry
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
5
1/4 szklanki pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
6
1/4 szklanki pokrojonej w kostkę czerwonej papryki
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
7
1/4 szklanki miodu
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
8
2 łyżki soku z limonki
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
9
W średniej misce, połączyć wszystkie składniki i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce przez 45 minut do 1 godziny przed podaniem.
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jedno wino, którego możesz spróbować to Domaine du Colombier Chablis. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.