Homar Quesadilla z salsą z owoców tropikalnych

Homar Quesadilla z salsą z owoców tropikalnych
Homar Quesadilla z tropikalnych owoców Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1137 kalorii, 35g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na $7.93 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz śmietanę, ser monterey jack, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Z Owoców Tropikalnych, Salsa Z Owoców Tropikalnych, oraz Salsa Z Owoców Tropikalnych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 1 1/2 szklanki czerwonej papryki, zielona papryka, cebula, kminek, i pieprz cayenne. Gotować, aż warzywa będą miękkie, ale nadal twarde, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
WarzywaWarzywa
KminekKminek
CebulaCebula
3
Zdjąć z ognia i ostudzić.
4
W średniej misce, wymieszać mięso homara, ser, jalapenos, sól, i schłodzonej mieszaniny pieprzu. Podzielić mieszaninę na 6 porcji. Kanapka każdej porcji między 2 tortille, rozłożenie mieszaniny homara równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
SerSer
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Rozgrzać grill lub dużą patelnię na średnim ogniu i film dno z odrobiną masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieść jak najwięcej quesadillas, jak będzie pasować bez dotykania, i gotować z każdej strony, aż tortille są złociste i ser topi się, o 5 protokół. Powtórzyć z pozostałym masłem i quesadillas.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
MasłoMasło
SerSer
7
Quesadillas pokroić w kliny.
8
Ułożyć quesadillas na talerzach i udekorować pozostałą papryką, zieloną cebulą, kwaśną śmietaną i ananasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
AnanasAnanas
9
Podawać natychmiast z salsą z owoców tropikalnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce TropikalneOwoce Tropikalne
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
10
1 szklanka pokrojonego w kostkę mango
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
11
1 szklanka pokrojonej w kostkę papai
Składniki, których będziesz potrzebować
PapajaPapaja
12
1 szklanka ananasa pokrojonego w kostkę
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
13
3 łyżki posiekanych liści kolendry
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
14
1/4 szklanki pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
15
1/4 szklanki pokrojonej w kostkę czerwonej papryki
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
16
1/4 szklanki miodu
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
17
2 łyżki soku z limonki
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
18
W średniej misce, połączyć wszystkie składniki i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce przez 45 minut do 1 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Na nosie występują aromaty kwiatowe, dymne i mineralne. Po postarzaniu pojawia się również kruchy aromat, a także nuty przypraw, pyłku i miodu. Finezja, delikatność i mineralność charakteryzują to wino. Początkowo jest delikatny w ustach, ale później staje się silniejszy, a następnie utrzymuje tę siłę.Pij z rybami i drobiem w białym sosie, skorupiakami i foie gras.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn