Homar Newburg

Homar Newburg
Homar Newburg może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 368 kalorii, 15g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz homary maine, skrobia kukurydziana, chleb, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Homar Newburg, Homar Newburg, oraz Homar Newburg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby opłukać i osuszyć; przyciąć i wyrzucić przebarwione końce łodygi. Pieczarki cienko pokroić i umieścić na patelni 10 - 12-calowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 1/4 szklanki sherry, szalotki, sok z cytryny i 2 łyżki masła. Mieszaj często na dużym ogniu, aż soki odparują, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
W międzyczasie, w małej, głębokiej misce, ubij śmietanę, aż utrzyma miękkie szczyty. Smak do smaku solą, pieprzem i ok. 1 łyżką sherry. Jeśli nadrabiasz do 2 godzin do przodu, przykryj i ochłoń.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W innej małej misce wymieszaj bulion i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać do mieszaniny grzybów i mieszać do wrzenia, o 1 minutę; jeśli co 2 godziny do przodu, zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
6
Tosty z masłem, w razie potrzeby, i ustawić na talerzach obiadowych; ułożyć muszle ogona homara, ścięte boki do góry, obok tostów (jeśli używasz homara Maine, również udekorować talerze muszlami ciała). Ułóż klaster gałązek rukoli na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Rukiew WodnaRukiew Wodna
HomarHomar
MasłoMasło
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
TostyTosty
7
Pokrój mięso z ogona homara na kawałki o średnicy 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
MięsoMięso
8
Dodać mięso z ogona i nogi oraz około połowę bitej śmietany do mieszaniny grzybów; mieszać na średnim ogniu do wrzenia, 2 do 3 minut (3 do 4 minut, jeśli schłodzone). Szybko wymieszać mieszankę w skorupach ogona i na tosty. Łyżka pozostałej bitej śmietany na mieszaninie homara; jeśli jest dostępna, połóż mięso pazura na śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
GrzybyGrzyby
HomarHomar
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
KremKrem
TostyTosty
MięsoMięso
9
Jak gotować i skorupy homara
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
10
Maine, lub Amerykański, homary mają duże, mięsiste pazury; głównie ten skorupiak jest sprzedawany świeżo gotowany lub na żywo do gotowania. Kolczaste i inne homary skalne mają małe pazurki; całe mięso jest w ogonach, które są powszechnie dostępne mrożone; Szukaj świetnych ofert w sklepach z dyskontami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
HomarHomar
MięsoMięso
11
Czas przygotowania i gotowania: 10 do 20 minut, aby zagotować wodę; 25 do 35 minut, aby gotować, schłodzić i schłodzić homary
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
WodaWoda
12
Sprawia, że: 1 1/2 funta homara Maine daje około 4 uncji mięsa, 6-do 8-uncji kolczastego ogona homara 4 do 6 uncji mięsa; każdy sprawia, że 1 porcja
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
HomarHomar
MięsoMięso
13
Doprowadzić wodę 6 quarts do wrzenia w 8-do 10-quart patelni na dużym ogniu. Plunge 2 żywe homary Maine (około 1 1/2 lb. każdy) głową do wrzącej wody (lub dodać 2 rozmrożone zamrożone ogony homara, 6 do 8 uncji. każdy, do 3 qt. wrząca woda w 5-do 6-qt. pan). Przykryć i gotować 10 protokół; gdy wrzenia wznawia, zmniejszyć ogień do gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
HomarHomar
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Odcedzić homary i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby dotknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
15
W przypadku homarów Maine odkręć ogony (a). Zarówno dla homarów Maine, jak i kolczastych ogonów homara, użyj nożyczek, aby odciąć płaską spód każdej skorupy ogona, przecinając wzdłuż wewnętrznych krawędzi (B); Odrzuć spodnią skorupę i płetwy. Wyjąć mięso; wyciągnąć i wyrzucić żyłę, jeśli jest obecna. Włóż mięso do miski. Spłucz i oszczędzaj Plecy skorupy ogona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
HomarHomar
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
16
Nogi skręcone pazurami od homarów Maine. Wyciągaj pociski z ciał. W razie potrzeby zgarnij i zapisz czerwoną ikrę, zielony tamalley (wątroba) i biały tłuszcz do innych zastosowań. Odrzuć wnętrze skorupy ciała; spłucz i zapisz skorupy. W razie potrzeby, zarezerwować małe nogi do jedzenia później. Złamać pazury z dużych nóg. Crack skorupy nogi i usunąć mięso; dodać do miski. Włóż końcówki nożycowe do otwartego końca każdego pazura (C); ciąć wzdłuż grzbietu do końcówki. Otworzyć skorupę; ostrożnie usunąć pazur. Wyrzucić muszle; dodać mięso do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WątrobaWątroba
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
17
Jeśli gotujesz do 6 godzin wcześniej, przykryj mięso i zapieczętuj zarezerwowane skorupy w plastikowej torbie; schłodź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn