Parowce w czerwonym bulionie Pesto Chile

Parowce w czerwonym bulionie Pesto Chile
Parowce w czerwonym bulionie pesto z Chile to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Za 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 10g tłuszczu i w sumie 276 kalorii. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka soli i pieprzu, czosnku, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 52%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Parowce z azjatyckim bulionem i masłem kolendry, Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile, oraz Krewetki z jednej patelni i fasola Cannellini w bulionie pomidorowo-Chile.

Instrukcje

1
Podgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Postaw duży czajnik na grillu, dodaj wino i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Dodaj parowce, przykryj i gotuj na parze, aż się otworzą, odrzucając te, które się nie otwierają.
4
Wyjmij parowce do dużej miski łyżką cedzakową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Doprowadź płyn z powrotem do wrzenia i zmniejsz o połowę.
6
Ubij czerwone pesto z chile i miód. Dopraw solą i pieprzem i dodaj kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Wylej mieszaninę na parowce i natychmiast podawaj.
8
Umieść chili w misce i zalej wrzącą wodą; odstawić do miękkości, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Wyjmij papryczki chili z płynu, zachowując płyn i grubo posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
10
Umieść papryczki chili w misce robota kuchennego wraz z 1/4 szklanki płynu do namaczania, miodem, kolendrą, czosnkiem i orzeszkami pinii i przetwarzaj na gładką masę. Przy pracującym silniku powoli dodawaj olej do zemulgowania; dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 55 dolarów.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Winnice znajdują się w Vertus, Oger, Avize, Cramant, które tworzą linię blisko czwartego południka. Longitude to 60% wina bazowego z rocznika 2009 sfermentowanego ze stali nierdzewnej i 40% wina rezerwowego z foudre & neutral oak. 100% Chardonnay leżakuje na osadzie przez ponad dwa lata i dawka 4gr/l.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn