Ser orzechowy z kurczaka zawinięty w bekon
Ser orzechowy z kurczaka zawinięty w boczek to danie główne, które serwuje 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 726 kalorii, 36g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Za $3.1 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Ten przepis od Allrecipes wymaga bekonu, sera, piersi z kurczaka i połówek orzecha włoskiego. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Kurczak Faszerowany Serem W Bekonie, Kurczak zawinięty w bekon z serem pleśniowym i orzechami pekan, oraz Boczek Owinięty Serkiem Nadziewanym Kurczakiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Funt plastry kurczaka, aż będą równe grubości i około 1/4 cala grubości.
Rozłóż ser pleśniowy i orzechy włoskie na każdym kawałku kurczaka.
Rozwałkuj piersi z kurczaka na nadzieniu.
Połóż 2 plastry boczku obok siebie na blacie roboczym.
Umieść każdą bułkę z kurczaka na jednym końcu plasterków boczku i obtocz boczek wokół kurczaka; zabezpiecz wykałaczkami. Powtórz z pozostałymi bułeczkami z kurczaka i boczkiem.
Podgrzej patelnię na średnim ogniu i gotuj zawinięte w bekon bułki z kurczaka na gorącej patelni, aż boczek się zrumieni i chrupiący, 4 do 5 minut z każdej strony.
Przenieś bułki z kurczaka do nagrzanego piekarnika; piec, aż kurczak nie będzie już różowy na środku, a soki będą klarowne, 25 do 35 minut.