Holiday Ribbon Mold

Holiday Ribbon Mold
Holiday Ribbon Mold to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 1828 kalorii, 45g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.26 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę o smaku wiśniowym, żelatynę, wodę, jogurt waniliowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać niskotłuszczowy jogurt waniliowy, możesz śledzić to danie główne z Mrożony Grecki Jogurt Waniliowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świąteczna Forma Wstążki, Wakacyjna Forma Żelatynowa, oraz Wakacje owoców i orzechów pleśni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj 1-1 / 4 szklanki wrzącej wody do 1 opakowania żelatyny wiśniowej w małej misce; wymieszaj 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać 3/4 szklanki rozpuszczonej żelatyny do 8-filiżanki formy pierścieniowej rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 15 min. lub dopóki żelatyna nie zostanie ustalona, ale nie będzie jędrna. Przechowywać w lodówce Pozostałe żelatyny w misce 5 min. lub aż lekko zgęstnieje. Stopniowo mieszać w 3 łyżki. jogurt; łyżka żelatyny w formie. Przechowywać w lodówce 15 min. lub dopóki żelatyna nie zostanie ustalona, ale nie będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Powtórz proces z każdym pozostałym posmakiem żelatyny, za każdym razem na przemian czerwone i zielone kolory. (Pamiętaj, aby schłodzić rozpuszczoną żelatynę do temperatury pokojowej przed wlewaniem do formy.) Przechowywać w lodówce żelatyny zgodnie z zaleceniami, aby utworzyć w sumie 10 naprzemiennie jasne i kremowe warstwy żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
4
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Unmold.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia10
Magazyn