Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana
Przepis hiszpańska Sałatka ziemniaczana jest gotowa w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 2,51 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 594 kalorie, 6G białka, oraz 42g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, miód, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dymna Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana, Ensaladilla Rusa-Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana, oraz Hiszpańska Sałatka ziemniaczana Mike-The Iron You dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet, miód i szafran w małym garnku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; natychmiast zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
W średniej misce wymieszać majonez i czosnek z szafranem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ziemniaki ugotować w dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą do miękkości.
Odcedzić i pokroić na 1/2 cala grubości.
Umieścić w dużej misce i natychmiast złożyć w mieszaninie majonezu, pomidory, cebula, tymianek i pietruszka. Doprawić do smaku solą i pieprzem.