Hibiscus Agua Fresca

Hibiscus Agua Fresca
Hibiscus Agua Frescan jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz imbir, kwiaty hibiskusa, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Arbuz Hibiscus Agua Fresca, arbuz Agua Fresca / arbuz meksykański agua Fresca, oraz Agua de Jamaica (herbata hibiskusowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać i cienko pokroić świeży imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
2
Połącz imbir, kwiaty hibiskusa i 3 szklanki wrzącej wody w średnim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
HibiskusHibiskus
ImbirImbir
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Niech strome w temperaturze pokojowej przez 30 minut. Odcedź do dużego dzbana, odrzucając ciała stałe.
4
Dodać cukier; mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
5
Dodać 8 szklanek zimnej wody. Szklanki napełnij lodem, polej agua fresca i podawaj. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Agua FrescaAgua Fresca
WodaWoda
LódLód

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn