Hawajski grill: Teriyaki ciecierzyca
Przepis hawajski grill: Teriyaki ciecierzyca jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.51 za porcję. Jedna porcja zawiera 675 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu. Jest przynoszony przez Szczęśliwego Roślinożercę. Ten przepis jest lubiany przez 4690 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Mieszanka ciecierzycy, brązowy ryż, salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest znakomite. Spróbuj Hawajski grill: Teriyaki ciecierzyca, Marynata Hawajska Teriyaki, oraz Wołowina Hawajska Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ciecierzycę, teriyaki, szechuan i cukier na dużej patelni. Pozostaw wszystko do siedzenia i "marynować" co najmniej 5 minut (im dłużej, tym lepiej). Włącz ciepło do medium i gotować, mieszając regularnie lub aż większość płynu wchłonie, o 10 protokół. Łyżka ciecierzycy na ryżu i top ze świeżym ananasem lub salsą mango.Uwaga szefa kuchni: jeśli chcesz stworzyć własną salsę ananasową i mango, wymieszaj równe części posiekanego ananasa i mango z mieloną czerwoną cebulą, świeżą kolendrą i sokiem z limonki do smaku.Informacje Żywieniowe
40gdietary Fiber12. 80gSugars15gProtein19. 10g