Hamburgery Ze Świeżego Łososia
Świeże hamburgery z łososiem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, filet z łososia, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos do lodów czekoladowych, można śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Świeże Hamburgery Z Łososiem I Kolendrą, Hamburgery ze świeżego łososia z majonezem estragonowym, oraz Świeże hamburgery z łososia z Hoisin i imbirem (niskotłuszczowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczyć chleb w mleku do miękkości.
Grubo posiekać łososia i umieścić w robocie kuchennym. Pulsuj kilka razy, aż do mniej więcej posiekanego.
Dodać chleb i mleko, sól i kolejne 3 składniki. Puls kilka razy, aż dobrze wymieszane.
Uformuj mieszaninę łososia na 4 do 6 pasztecików i umieść na lekko naoliwionym talerzu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Grill hamburgery na średnio gorących węglach (lub na patelni grillowej na średnim ogniu) 3 do 5 minut lub do czasu zakończenia.
Podawać na cytrynowo pachnące bułki chała z sosem śmietanowo-koperkowym.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.