Hamburgery z łososia w sosie śmietanowo-koperkowym

Hamburgery z łososia w sosie śmietanowo-koperkowym
Hamburgery z łososia w sosie śmietanowo-koperkowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 365 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bułki tartej, jajko, Koper chwastów, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gotowany Łosoś Z Sosem Śmietanowym Koperkowym, Pieczony Łosoś Z Czosnkiem Koperkiem Śmietana, oraz Półmisek wędzonego łososia z koprem śmietana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać składniki sosu, aż dobrze wymieszane. Przykryć; przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W średniej misce ubić jajko i mleko widelcem lub trzepaczką. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem oleju. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 4 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować paszteciki w oleju około 8 minut, obracając raz, aż złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn