Halloween Spiderweb Cookies

Halloween Spiderweb Cookies
Halloween Spiderweb Cookies jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 0 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 6%. Podobne przepisy to Halloween Layered Spiderweb Dip, Spiderweb Millionaire ' s Shortbread na Halloween, oraz 30-minutowa domowa Pizza z Halloweenową pajęczyną.

Instrukcje

1
Zrobić cienki lukier: w dużej misce, wymieszać razem 1 porcję lukru i 2 łyżki wody. Dopasuj 1 torebkę ciasta z końcówką nr 3 i wypełnij cienkim lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Kolor grubsze oblodzenie: podziel drugą partię oblodzenia między 2 średnimi miseczkami. Do lukru w 1 misce, stopniowo wymieszać w czarnym barwniku spożywczym, aż lukier będzie czarny. Dopasuj drugą torebkę ciasta z drugą końcówką nr 3 i wypełnij czarnym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dopasuj trzecią torebkę z końcówką nr 1 i wypełnij pozostałym (grubszym) białym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
4
Obramowanie rury: używając torebki cukierniczej z końcówką # 1 i grubszym białym lukrem, nawiń zewnętrzną krawędź 1 ciastka. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i pozwól ustawić 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
5
"Zalać", aby wypełnić środek: używając worka z ciastem z końcówką # 3 i cieńszym białym lukrem, spryskaj pulę lukru do środka 1 ciastka,a następnie rozprowadź do krawędzi małą szpatułką przesuniętą. Powtórz z drugim ciastkiem, dając pierwszy raz ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
6
Kręgi rurowe: Wracając do pierwszego ciastka, używając Woreczka z czarnym lukrem, kręgi rurowe koncentryczne nad białym lukrem, zaczynając od środka, a kończąc prawie na krawędzi. Powtórz z drugim ciastkiem, dając pierwszy raz ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
7
Formuj wzór pajęczyny: Wracając do pierwszego ciastka, Ustaw końcówkę wykałaczki na środku i przeciągnij przez lukier na krawędź. Wytrzyj końcówkę i powtórz jeszcze 7 razy, aby wykonać 8 równomiernie rozmieszczonych linii, promieniujących jak szprychy koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
8
Następnie umieść końcówkę na krawędzi, w połowie drogi między 2 liniami, i przeciągnij do środka, aby utworzyć kolejną linię. Wytrzyj końcówkę i powtórz jeszcze 7 razy, aby zrobić jeszcze 8 linii między pierwszymi
9
Powtórz proces z drugim mrożonym ciastkiem. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami, pracując partiami po 2, aby umożliwić częściowe ustawienie lukru, ale nie stwardnienie, między etapami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
10
Pozostaw ciasteczka do wyschnięcia, Odkryte, w temperaturze pokojowej 10 godzin lub przez noc. (Po wyschnięciu ciasteczka będą przechowywane, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu,w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn