Halloween Lody Smakołyki
Halloween lody traktuje trwa około 15 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 3G białka, oraz 20g tłuszczu. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser dla Halloween. Mieszanka lodów waniliowych, pomarańczowej i fioletowej posypki na halloween, półsłodkich kawałków czekolady i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to S ' more Ice Cream Treats, Pb Halloween Ice Cream Sandwich Cookies, oraz Lody W Rożku Smakołyki.
Instrukcje
Umieść gingersnaps w jednej warstwie na woskowanej blasze wyłożonej papierem do pieczenia; na wierzch każdą gałką lodów. Zamrozić do twardości.
W małej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej rozpuść czekoladę i tłuszcz; mieszaj, aż będzie gładka.
Wyjmij jeden deser na raz z zamrażarki. Zanurz w rozpuszczonej czekoladzie; posyp posypką. Zamroź do podania. Powtórz z pozostałymi deserami.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy lodów Vanillan. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.