Halibut z oliwkami nadziewanymi Sardelą, czerwoną papryką i Oregano
Halibut z oliwkami nadziewanymi Sardelą, czerwoną papryką i Oregano to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 208 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki nadziewane Jalapeno, wermut, oliwa z oliwek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Oliwki Nadziewane migdałami, anchois i papryką, Brie En Croute Nadziewane oliwkami i pieczoną papryką, oraz Pieczone Oregano Halibut dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić obie strony filetów rybnych solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać halibuta i gotować 2 minuty na stronie, aż złoty kolor będzie brązowy.
W średniej misce, połączyć czerwoną paprykę, oliwki, wermut, czosnek, i oregano.
Dodać mieszaninę do patelni i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować 2 minuty, aż ryba będzie przetargu widłowego.
Zdjąć z ognia, przełożyć na półmisek i ułożyć bazylią.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.