Halibut z cebulką wiosenną i dyni letniej Saute

Halibut z cebulką wiosenną i dyni letniej Saute
Halibut z cebulą dymki i dyni latem Saute może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 34g białka, oraz 17g tłuszczu. Przynosi ci to Epikurious. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, sól koszerna i pieprz, lato squash, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia doskonały spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Halibut Z Dymką I Dyni, Smażony Halibut z letnim warzywnym smażeniem, oraz Szparagi, Dymka i pieczarki smażone.

Instrukcje

1
Cebulę pokroić na pół wzdłuż (ćwiartka duża).
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
2
Pokroić wystarczająco cebuli topy na 2 " długości do pomiaru 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju wduża patelnia na średnim ogniu do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać Cebulki, pokroić na boki; gotować na złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Przenieść na talerz.
6
Podgrzać 1 łyżkę oleju w tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaćquash; gotować, mieszając od czasu do czasu, untilgolden brązowy i po prostu miękkie, około 5 minut. Cebulę wymieszać, 1 szklankę cebuli i 1 łyżkę liści tymianku. doprawić solą i pieprzem i gotować aż cebula będzie topswilt, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
PieprzPieprz
CebulaCebula
8
Wyjąć z ognia; ustawić mieszaninę squasha na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
9
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużymstick lub żeliwna patelnia na średnim ogrzaniu. Doprawić halibuta solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj fishand gałązki tymianku na patelni i gotować untilfish jest złoty brąz, o 5 protokół. Turnfish i gotować, aż tylko gotowane throughand nieprzezroczyste w centrum, o 2 minuteslonger. Podziel cebulowo-squash sauté międzyplates; top z halibut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
HalibutHalibut
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn