Halibut Po Hiszpańsku

Halibut Po Hiszpańsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta po hiszpańsku. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 34g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, szpinak dla niemowląt, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Halibut Hiszpański, oraz Paella W Stylu Hiszpańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć boczek z patelni i pokruszyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Połącz 1/2 łyżeczki soli, wędzoną paprykę i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka WędzonaPapryka Wędzona
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Mieszankę przypraw posypać równomiernie rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Dodaj rybę do kapiących na patelni i gotuj przez 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć rybę z patelni i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj 2 łyżeczki czosnku na patelnię i gotuj przez 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj szpinak na patelnię i gotuj przez 1 minutę lub aż szpinak zacznie więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn