Przepis halibut pieczony w świeżej zielonej salsie może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać łososia, Poblano chiles, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowany Halibut ze świeżą salsą pomidorową, Grillowany halibut i świeża Salsa z Mango, oraz Schłodzony gotowany Halibut ze świeżą salsą morelową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Na dużej patelni roztop masło na dużym ogniu. Wymieszaj mąkę, usuń z ognia i wymieszaj, tworząc gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Zeskrobać pastę z mąki do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj pomidory, cebula, chiles, posiekana kolendra, bulion z kurczaka i 1/2 szklanki kwaśnej śmietany. Wirować, aż gładko pured.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Kwaśna śmietana
Tomatillos
Kolendra
Papryka Chili
Cebula
5
Na patelnię wlać zielony sos, dodać sól i sok z limonki do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
SOS
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Ryby opłukać, osuszyć ręcznikami papierowymi, pokroić na 6 równych kawałków i doprawić solą. Ustaw kawałki nieco od siebie w 8-przez 12-in. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia Do Pieczenia
7
Doprowadzić zielony sos do wrzenia na dużym ogniu, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
8
Wylać równomiernie na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
9
Piec ryby, aż płatki, ale nadal wygląda wilgotne w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ryby na talerze. Łyżka sosu na porcjach, top z małymi łyżkami pozostałej śmietany, i posypać liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Kwaśna śmietana
SOS
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
11
Jak Gorące Jest Twoje Chile? Aby ocenić ciepło chile, odetnij jego wierzch przez żebra i nasiona, gdzie skoncentrowany jest związek wytwarzający ciepło kapsaicyna. Dotknij plasterka do języka. Jeśli chcesz, aby twoje jedzenie było łagodniejsze, podziel chile i zeskrobać wszystkie lub niektóre żeberka i nasiona. Jeśli Twoja skóra jest wrażliwa, załóż rękawiczki kuchenne lub trzymaj chili widelcem i nie dotykaj oczu.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.