Gęś z farszem jabłkowo-śliwkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 1985 kalorie, 79g białka, oraz 158 g tłuszczu. Na $7.25 za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jeśli masz sok jabłkowy, masło, liść laurowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona gęś z Brandowanym farszem ze śliwek i sosem z czerwonego wina, Pieczona gęś z farszem jabłkowym, oraz Pieczona gęś z farszem jabłkowym.
Instrukcje
1
Wnętrze gęsi posypać solą. Skóra dobrze ukłuta; odstawić. Na patelni, saute seler, cebula i czosnek na maśle; przenieść do dużej miski.