Gęś i Szkop
Gęś i Szkop może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 153g tłuszczu, oraz w sumie 1738 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $6.84 za porcję. Jeśli masz mus jabłkowy, brązowy cukier, Gęś Skórka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Makaron i Kraut, Kraut Pleaser, oraz Sprout Kraut dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Oczyścić Gęś pod zimną bieżącą wodą, zwracając szczególną uwagę na jamę. Dziurkowanie gęsi przy użyciu noża do parkowania. Pozwala to na ucieczkę części tłuszczu podczas gotowania.
Umieścić piersi bok do góry na patelni brojlerów lub pieczenia stojak, i przykryć luźno folią aluminiową.
Piec około 1 godziny w nagrzanym piekarniku, lub do bardzo miękkiej.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Połączyć rozdrobnione ziemniaki, kiszona kapusta, mus jabłkowy, i brązowy cukier w powolnej kuchence.
Usuń tyle mięsa z gęsi, ile możesz, pozostawiając mięso w dużych kawałkach.
Dodaj je do mieszaniny w powolnej kuchence.
Umieść pokrywkę na kuchence i gotuj na wysokiej wysokości przez 3 do 4 godzin.