Gulasz z fasoli jęczmiennej i Cannellini

Gulasz z fasoli jęczmiennej i Cannellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj gulaszu z jęczmienia i fasoli Cannellini. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka bulionu warzywnego, oleju jadalnego, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Fasoli Cannellini, Gulasz fasolowy Escarole i Cannellini, oraz Gulasz z fasoli i wędzonego indyka Cannellini dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn