Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania)
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbaskami - (Asturia, Hiszpania) może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.21 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 5 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pory, sól, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania), Wędzone kiełbaski z serem i fasolą, oraz Kiełbaski z marchwi i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć fasolę przez noc w wystarczającej ilości wody, aby pokryć o 2 cale; odcedzić.
Boczek ugotować w dużym garnku na średnim ogniu 4 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać cebulę, por, marchew i czosnek; wymieszać. Zmniejszyć ogień do minimum; gotować 15 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać fasolę, szynkę, kiełbaski, liście laurowe i paprykę.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć tylko składniki w stockpot. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmyć pianę i tłuszcz z wierzchu gulaszu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dusić, częściowo przykryte, 2-1 / 2 godziny lub do miękkości fasoli. Odtłuszczone tłuszcze z wierzchu gulaszu.
Usuń mięso z kości. Powrót mięsa do garnka; wyrzucić kości.
Usunąć liście laurowe; wyrzucić. Doprawić solą i pieprzem.