Gulasz Z Blackhorse

Gulasz Z Blackhorse
Gulasz z czarnego konia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka kotletów wieprzowych, papryka, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego, Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, oraz Kafta Stew (Gulasz Z Klopsików Z Bliskiego Wschodu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wrzucić wieprzowinę i mąkę razem w misce do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, aż tyle tłuszczu renders płaszcz dno patelni; dodać wieprzowinę i cebulę. Gotować i mieszać mieszaninę, aż całkowicie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Spuścić około połowy smaru z patelni i powrócić do ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Doprawić papryką; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
6
Wlać piwo na mieszaninę wieprzową, doprowadzić do duszenia i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
7
Kapustę kiszoną rozprowadzić na dnie naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
8
Kapustę kiszoną zalać mieszanką wieprzową. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn