Gulasz węgierski III
Gulasz węgierski III może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 483 kalorie, 32G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać mięso gulasz wołowy, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć białego destylowanego octu, można śledzić to danie główne z Mini Strawberry Pavlovas jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Węgierski, Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Węgierski I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować duży garnek z gotowania sprayu i umieścić na średnim ogniu; gotować mięso gulasz wołowy w garnku, aż całkowicie rumiane ze wszystkich stron, 5 do 7 protokół.
Dodać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zacznie mięknąć, o 5 protokół. Wymieszać wodę, ketchup, sos Worcestershire, ocet, brązowy cukier, papryka, sól,i musztarda do mieszanki wołowiny i cebuli.
Umieścić pokrywę na garnku, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina będzie miękka, o 2 1/2 godziny.
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia toczenia. Gotować makaron jajeczny na wrzenia, aż gotowane przez jeszcze firmy do zgryzu, o 5 protokół; odcedzić.
Podawać gulasz na makaron.