Gulasz Wołowy Presto
Gulasz wołowy Presto może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 6,17 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 57g białka, oraz 25g tłuszczu. Przynosi ci smak domu. 147 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, masło, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Presto Pesto, Makaron Presto, oraz SOS Presto Marinara.
Instrukcje
Piec herbatniki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem w dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło.
Dodaj grzyby; gotuj i mieszaj do miękkości. Rozdrobnij wołowinę dwoma widelcami; dodaj na patelnię.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z gulaszem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Podziel gulasz między dwie miski; na wierzch każdy z biszkoptem.
Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to świetny wybór na gulasz wołowy. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest kolekcja Yalumba Samuel Shiraz. Ma 4,1 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Kolekcja Yalumba Samuel Shiraz
Bardziej przystępny Barossa Shiraz, pełny i mięsisty. Głębokie i rozmyślające z aromatami ciemnych owoców, czerwonych przypraw, anyżu i dojrzałych wiśni, podniebienie płynie z równomierną konsystencją w kierunku miękkiego wykończenia.Ciesz się burgerami ze słodkich ziemniaków i czarnej fasoli lub pieczeniem jagnięcym ze wszystkimi dodatkami.