Gulasz Jambalaya

Gulasz Jambalaya
Jambalaya gulasz może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz przyprawy, ryż instant, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Jambalaya, Gulasz Jambalaya, oraz Gulasz Gumbo-laya (Gumbo + Jambalaya).

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować, odkryte, 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać ryż i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować, odkryte, 5 minut lub aż okra będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. D ' Alfonso-Curran Albarino z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Nuty podniebienia czyste i wyraziste, ta hiszpańska biała odmiana prezentuje dojrzałą gruszkę, melon i wiciokrzew z nutami marcepanu i cynamonu. Pięknie zorganizowany z bogatą teksturą i jędrnymi taninami, ten Albariño jest doskonale zrównoważony, choć jego długie, ostre wykończenie. Połącz z ostrygami, świeżymi krabami lub krewetkami, małżami gotowanymi na parze, grillowaną rybą, sałatką z buraków i burraty, risotto, sushi i ceviche.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia44
Magazyn