Gulasz Amelia ' s Slow Cooker Brunswick
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Amelia ' s Slow Cooker Brunswick. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.66 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać Lima fasola, cebula, ostry sos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Slow Cooker Brunswick Gulasz, Wolnoopalający Gulasz Z Kurczaka Brunswick, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu i brązowe żebra ze wszystkich stron.
Przenieść do wolnej kuchenki.
Umieścić cebulę na patelni, gotować do miękkości, i przenieść do powolnej kuchence.
Umieść kurczaka w wolnej kuchence, i wymieszać w pomidorach, ketchup, sos stek, ocet jabłkowy, sos Worcestershire, ostry sos, cytryna, bulion z kurczaka, i pieprz.
Przykryć i gotować 6 godzin na wysokości.
Usunąć żebra, wyrzucić kości i zniszczyć. Zwrócić mięso do powolnej kuchenki.
Wymieszać w kukurydzy i fasoli lima, przykryć, i kontynuować gotowanie 2 godziny na wysokim.