Guacamole Turkey BLT ' s
Przepis guacamole Turcja BLT jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 2,54 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz boczek, pomidor, guacamole i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burger Z Indyka Z Guacamole, Guacamole Hamburgery Z Indyka, oraz Guacamole Turkey Subs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać boczek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozprowadzić 1 łyżkę guacamole na sześciu kawałkach tostów.
Warstwę z sałatą, pomidorem, boczkiem i indykiem.
Rozłóż pozostałe guacamole nad pozostałymi tostami; umieść nad indykiem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Guacamole działa bardzo dobrze z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem