Guacamole Indyjskie
Indian Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mieloną kolendrę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), oraz Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj sok, chile, sól, i czosnek. Grubo rozgnieść blenderem do ciast lub widelcem.
Olej i nasiona gorczycy gotować w małym przykrytym rondlu na średnim ogniu, aż nasiona pop, 1 1/2 do 3 protokół.
Wyjąć z ognia, wymieszać pozostałe przyprawy i odstawić 2 minuty. Wymieszać mieszankę przypraw i kolendry do guacamole.
* Znajdź pappadums (krakersy waflowe wykonane z soczewicy) w międzynarodowej alejce dobrze zaopatrzonych sklepów spożywczych; gotuj zgodnie ze wskazówkami opakowania.