Grzyby Szwajcarskie Burgery

Grzyby Szwajcarskie Burgery
Mushroom Swiss Burgers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 16G tłuszczu i w sumie 490 kalorii. Za 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś panierowane krążki cebulowe, przyprawę do steków montrealskich, szwajcarski ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Szwajcarskie Hamburgery Grzybowe, Grzyby Szwajcarskie Burgery, oraz Grillowane Szwajcarskie Burgery Grzybowe.

Instrukcje

1
Podgrzej grill gazowy lub węglowy do bezpośredniego ogrzewania. Ostrożnie posmaruj olejem ruszt grillowy. W dużej misce wymieszaj wołowinę, 3/4 szklanki sosu do gotowania, bułkę tartą i przyprawę do steków. Uformuj mieszankę w 6 pasztecików o grubości około 1/2 cala. Spryskaj obie strony pasztecików sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść placki na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 10 do 12 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony w środek pasztecików odczyta 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Rozłóż 1 1/2 łyżeczki sosu do gotowania na każdym burgerze i posyp plasterkami sera podczas ostatnich 1 do 3 minut grillowania lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
4
W międzyczasie podgrzej krążki cebuli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Ułóż placki na dolnych połówkach bułek; na wierzchu 2 krążki cebuli. Top z wierzchołkami bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn