Grzyby Szwajcarskie Burgery
Mushroom Swiss Burgers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 16G tłuszczu i w sumie 490 kalorii. Za 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś panierowane krążki cebulowe, przyprawę do steków montrealskich, szwajcarski ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Szwajcarskie Hamburgery Grzybowe, Grzyby Szwajcarskie Burgery, oraz Grillowane Szwajcarskie Burgery Grzybowe.
Instrukcje
Podgrzej grill gazowy lub węglowy do bezpośredniego ogrzewania. Ostrożnie posmaruj olejem ruszt grillowy. W dużej misce wymieszaj wołowinę, 3/4 szklanki sosu do gotowania, bułkę tartą i przyprawę do steków. Uformuj mieszankę w 6 pasztecików o grubości około 1/2 cala. Spryskaj obie strony pasztecików sprayem do gotowania.
Umieść placki na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 10 do 12 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony w środek pasztecików odczyta 160 stopni F.
Rozłóż 1 1/2 łyżeczki sosu do gotowania na każdym burgerze i posyp plasterkami sera podczas ostatnich 1 do 3 minut grillowania lub do stopienia sera.
W międzyczasie podgrzej krążki cebuli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Ułóż placki na dolnych połówkach bułek; na wierzchu 2 krążki cebuli. Top z wierzchołkami bułek.