Grzyby i Fontina Quesadillas
Grzyb i Fontina Quesadillas jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 5,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki tortille, sól, pieprz jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczarki i Fontina Quiche, Omlet z pieczarkami i Fontinanem, oraz Fontina Mushroom Artichoke Dip.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i jalapeo; smażyć 2 protokół.
Dodać grzyby i sól; smażyć 5 minut lub aż wilgoć odparuje.
Usuń mieszaninę grzybów z patelni; utrzymuj ciepło.
Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi. Odstawić patelnię do ogrzania; dodać 1 tortillę. Gotuj 1 minutę; przekręć tortillę. Ułóż ok. 1/3 szklanki mieszanki grzybowej ponad połowę tortilli; wierzch z 1 łyżką sera. Złożyć na pół; gotować 30 sekund z każdej strony lub aż ser się roztopi i tortilla będzie złoty. Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami, mieszaniną grzybów i serem.
Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny.