Gruby sos sałatkowy z serem pleśniowym

Gruby sos sałatkowy z serem pleśniowym
Chunky Blue Cheese Sałatka to przepis bezglutenowy i wegetariański, zawierający lakto ovo, składający się z 12 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 103 kalorie. Za 34 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką śmietankę, ząbki czosnku, ocet z czerwonego wina i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 11% wyniku, co nie jest wynikiem doskonałym. Podobne przepisy to stek z papryki i sałatka z pieczonych ziemniaków z grubym dressingiem z sera pleśniowego, gruby dressing z serem pleśniowym oraz sałatka z zielonej i żółtej fasoli z grubym dressingiem pomidorowym i serem feta.

Instrukcje

1
W małej misce połącz wszystkie składniki. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szalotka (biała I Zielona Część) Pokrojona W Cienkie PlasterkiSzalotka (biała I Zielona Część) Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Eighteen Miles Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Chardonnay za osiemnaście mil
Chardonnay za osiemnaście mil
Winiarka Jessica Boone wybrała się na chłodne wybrzeże Sonoma w poszukiwaniu tego jasnego, złożonego Chardonnay. Lekkie owoce pestkowe, cytryna Meyera i atrakcyjna mineralność w nosie przenoszą się na kremowe podniebienie zrównoważone żywą kwasowością. Nuty wanilii i słodkiego dębu podkreślają złożoność wina. Do produkcji win z Eighteen Miles Jessica Boone (z Passalacqua Winery) pozyskuje winogrona z dziewięciu różnych apelacji, a wszystko to w promieniu osiemnastu mil wokół Healdsburga w Kalifornii. Spróbuj także Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir i Petite Sirah.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn