Gruby i gruby sos pomidorowy od podstaw
Gruby i gruby sos pomidorowy od podstaw to bezmleczne SOS. Ten przepis służy 1. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz porcję pastanu lub oliwy z oliwek, suszonych pomidorów z oliwą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 3592 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grube i grube Chili z polędwicą, Grube I Grube Chili Wołowe, oraz Peanut Butter Cup Chunky Chocolate Chip Cookies-grube i do żucia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj olej, cebulę i czosnek do średniego garnka i wymieszaj, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem.
Saute na średnim ogniu przez około 5 minut, aż cebula jest półprzezroczysta.Wymieszaj pokrojone w kostkę pomidory i zwiększ ogień do wysokiej-średniej, aby doprowadzić do niskiego wrzenia. Gdy mieszanina się zagotuje, zmniejszyć ogień do medium i gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut, odkryte, aż większość wody gotuje off. Obserwuj uważnie, zmniejszając ciepło w razie potrzeby i często mieszając.
Dodaj suszone pomidory do malaksera wraz z chochlą sosu pomidorowego. Proces, aż w większości gładkie. Wymieszać tę mieszaninę z powrotem do sosu pomidorowego w garnku.Wymieszać w mielonej bazylii, oregano, sól, i pieprz, i opcjonalnie płatki czerwonej papryki do smaku. Kontynuuj gotowanie, aż zgęstnieje według własnych upodobań, a następnie usuń z ognia.
Podawać sos na łóżku makaronu makaron, makaron cukinia, lub makaron spaghetti.