Przepis na Chunky Veggie Slaw można przygotować w około 25 minut . Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis zawiera 122 kalorie , 4 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Za 54 centy za porcję otrzymasz dodatek na 14 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca . Udaj się do sklepu i kup różyczki brokułów, sól, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 57% , to danie jest dobre. Podobne przepisy to Chunky Veggie Slaw , Chunky Veggie Chowder i Chunky Veggie Beef Soup .
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W małej misce wymieszaj maślankę, majonez, ocet, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Polej sałatkę; wrzucić do płaszcza. Posyp orzechami włoskimi i zieloną cebulą. Resztki przechowuj w lodówce.